Stel je cadeaulijst of huwelijksreis samen!
Begin hier!

Vind een cadeaulijst

Wat doet pluQ?

pluQ is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis. Maak eenvoudig en snel van jullie huwelijksreis je persoonlijke cadeaulijst. Huwelijksreis nog niet geboekt? Kijk bij onze huwelijksreizen voor tips en inspiratie en gebruik een voorbeeldreis voor jullie cadeaulijst. Of vraag een offerte van jullie ultieme huwelijksreis aan.

Reviews

Het is erg leuk om de voorpret van de huwelijksreis te kunnen delen met de gasten die het overigens ook erg leuk vonden om voor een concrete activiteit geld cadeau te doen (en een bon uit te kunnen printen).

- Bruidspaar 17 september 2016

Lees meer reviews

pluQ is ontzettend makkelijk te gebruiken voor zowel het bruidspaar als de gasten.Binnen vijf minuten hadden we onze custom site over onze reis in de lucht en konden deze blijven aanpassen. Je wordt goed en proactief geholpen door het team

- Valentina en Erik 03 september 2016

Lees meer reviews

In 4 stappen naar jullie droomreis

Kiezen!

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of kies cadeaus uit onze voorbeeldreizen. Maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje.

Voorbeeld >

Maken!

Deel je cadeaulijst

Zet jullie cadeaulijst online. Vermeld de link op jullie uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 39,95 (excl. 21% BTW) administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Voorbeeld >

Delen!

Crowdfund je cadeaulijst

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar. Jullie gasten geven een deel van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, MisterCash of creditcard.

Voorbeeld >

Crowdfund!

Vertrek op huwelijksreis

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis. Huwelijksreis nog niet geboekt? Wij bieden de mooiste huwelijksreizen aan! Vraag vrijblijvend een offerte voor één of meerdere bestemmingen.

Voorbeeld >

Top 3 reisbestemmingen

Ondergaande zon
Bloem
Markt

Maleisië

Maleisië bestaat uit het schiereiland West-Maleisië en het eiland Maleisisch Borneo. Beide delen zijn perfect voor een huwelijksreis en hebben veel te bieden. In West-Maleisië heb je mooie, historische stadjes zoals Melaka en Georgetown. De natuur is fenomenaal in Taman Negara, het oudste nationale park van het land, bij de theeplantages van de Cameron Highlands en bij het minder bekende Belum park. Geen huwelijksreis is compleet zonder een heerlijk strandeinde. Het kiezen van juiste eiland is best nog lastig want er is hier zoveel keuze! Waan jezelf en je geliefde Robinson Crusoë op een heel klein eiland of ga voor luxe op Langkawi.

 

Lees verder

A generic square placeholder image with a white border around it, making it resemble a photograph taken with an old instant camera
Kuching
Orang-oetang

Tanzania

Hakuna Matata, ofwel zorgeloos genieten, is waar Tanzania voor staat. Dit land ligt aan de oostkust van Afrika en grenst aan de onmetelijk grote Kilimanjaro berg. Eindeloze steppes tekenen het landschap, zoals je ze alleen van foto’s kent.  Hier vindt de grote migratie van miljoenen dieren plaats, een adembenemend natuurspektakel en zeldzaam om mee te maken. Je voelt de grond onder je voeten trillen en het geluid is oorverdovend.

Lees verder

Lunch in de lodge a
Uitgestrekte steppe
Masai in traditionele kleding
Het strand van Belize
Bloem
Toekan

Belize

Een huwelijksreis door Belize is de droomreis voor elk bruidspaar. Belize ligt in Central-Amerika, tussen Mexico en Guatemala. Het is het enige Engelstalige land in Central-Amerika. Belize maakt deel uit van het Engelse Gemenebest en heeft Koningin Elizabeth II als staatshoofd.

Lees verder

A generic square placeholder image with a white border around it, making it resemble a photograph taken with an old instant camera
Kokosnoten
Blue hole

Waar willen jullie heen?

Google Maps wordt ingeladen...

Laatste blog posts

Trend: goede doel als cadeau op de bruiloft

Trend: goede doel als cadeau op de bruiloft

  Wat vragen bruidsparen cadeau? De huwelijkslijsten bij huishoudelijke winkels en warenhuizen zijn al lang uit de tijd. Al vele jaren vragen bruidsparen liever geld dan een cadeau. Niemand zit tenslotte te wachten op de peper-en-zoutstelletjes en een broodrooster. Huishoudelijke artikelen zijn...
Lees verder >
Marokko en de liefde

Marokko en de liefde

  Ooit nam ik mijn grote liefde mee naar Marokko. En we werden alweer verliefd op elkaar. En we werden ook verliefd op… Marokko. Wat maakt dit prachtige land toch zo ontzettend bijzonder? Marokko is verleidelijk en indringend. Ze trekt je aandacht door haar vormen, geluiden, contrasten, smaken,...
Lees verder >