Trouwen in tijd van coronavirus?

Trouwen in tijd van coronavirus?

Je bruiloft heb je al lang geleden gepland. Eerst de datum, dan de locatie, dan de kleding, ringen, gastenlijst, catering, cadeaulijst….Al veel voorpret en soms ook wat stress. En dan opeens is er het coronavirus. De hele wereld in totale verwarring en onzekerheid.

Wat gaan jullie doen met jullie trouwdag?

We zien veel berichten van as bruidsparen op social media en op nieuwssites, ook de as bruidsparen bij pluQ reageren verschillend. Sommigen kiezen ervoor om de bruiloft door te laten gaan en dan alleen met getuigen en een zeer beperkt aantal vrienden en familieleden. Anderen trouwen nu voor de wet en/of kerk en doen later in het jaar nog iets voor hun trouwen. En weer anderen beslissen om de hele trouwdag door te schuiven naar een later moment dit jaar.  Niet een makkelijke keuze, het is tenslotte de dag waar je naar toeleeft en echt één van de mooiste dagen in je leven.

Wij merken bij pluQ dat de bruidsparen vol goede moed de aanpassingen doen en wij helpen graag met de gemaakte cadeaulijst. Zo kunnen bruidsparen kosteloos de trouwdatum veranderen, eventueel hele andere cadeaus toevoegen en de cadeaulijst langer openhouden. Wij denken graag mee om van de trouwdag een dag om nooit te vergeten te maken, juist nu!Reacties

  • Er is nog niet gereageerd.

Reageer