De leukste tips voor de zomerbruiloft

Wat een feestje deze zomer. En hoe mooi is het om met dit prachtig weer te trouwen. In dit seizoen  wordt er veel buiten getrouwd. Romantisch in een tuin of festivalachtig op het strand. Een super relaxte sfeer. Wat zijn de tips als je met deze tropische temperaturen trouwt?

De kleding: deze is al lang voor de grote dag gekocht. En dat is dus wat jullie aandoen op jullie trouwdag. Als het echt zomerweer is, is het fijn dat er voor de bruidegom een extra shirt is en als bovendien de bruidegom en gasten een pak dragen, is goed te realiseren dat gasten vaak wachten tot de bruidegom zijn jasje uitdoet voordat zij dat ook doen. Wacht er dus niet te lang mee! Tip voor de bruid: een paar extra (een maat grotere) schoenen. Zorg ook voor een verfrissingspakketje in de buurt (let op ceremoniemeesters) met deodorant, waterverstuivingsspray, make up, opfrisdoekjes, flesjes water, smints.

Locatie: De trouwlocatie is misschien wel het eerste wat jullie geboekt hebben. Als het duidelijk is dat het echt warm weer wordt, is het verstandig om met de locatie af te stemmen of de bruiloft buiten kan (als jullie dat natuurlijk willen) en de extra wensen voor de warme dag. Misschien is er ook een ruimte waar jullie je tussendoor even kunnen opfrissen? En dan schaduw, schaduw, schaduw! Bespreek de mogelijkheden voor voldoende schaduw, vraag voor (veel) meer extra water. Zet op veel plekken mooie kannen met water en varieer met verschillende smaken: mint citroen, mint watermeloen, komkommer etc. En heb je een bruidsboeket: kijk dan of deze koel kan liggen en evt in water.

Menu: Ook het menu is natuurlijk al van te voren besproken. Is dit het perfecte zomermenu of willen jullie toch nog wat meer zomerse elementen toevoegen? Vraag aan degene die de gerechten verzorgd om mee te denken.

Foto’s: Het licht in de zomer is anders dan in de andere seizoenen en zeker met veel zon, is er scherp licht wat het soms voor de foto’s moeilijker maakt. Nu hebben fotografen allemaal hulpmiddelen en trucjes dus kan er de hele dag gefotografeerd worden. Het mooiste licht is wel in de vroege ochtend en late middag dus als het even kan doe dan je fotoshoot. En let op zon/schaduw. Zo jammer als jullie in de schaduw staan en jullie bijna niet te zien zijn!

Cadeaulijst: Deze is al gemaakt en het weer heeft er geen invloed op. Heerlijk helemaal niets aan doen.smiley

Niet vergeten: Super genieten van elke minuut van deze dag!! Dit is het begin van de rest van je leven.

Lieve, zomerse groeten van pluQ

 

theperfectwedding zomer bruiloft, buiten trouwen, online trouwcadeaulijst, het leukste alternatief voor het envelopje

Archief

Trouwen in tijd van coronavirus?

Trouwen in tijd van coronavirus?

Lees verder >
Nu ook babycadeaulijst en cadeaulijst voor feestjes,verjaardag, jubileum of promotie

Nu ook babycadeaulijst en cadeaulijst voor feestjes,verjaardag, jubileum of promotie

Lees verder >
Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

Lees verder >

Reacties

  • Er is nog niet gereageerd.

Reageer