Trash-your-dress: beschilder jij je trouwjurk voor een foto?

Trash-your-dress, de vermakelijke fototrend die is komen overwaaien uit Amerika. In Nederland volgt de ene na de andere bruid die zich vol op dit spektakel stort. Nadat de grote dag heeft plaatsgevonden, besmeuren, beschilderen en vernielen bruidjes hun jurk. “Waarom?” zou je denken. Het is de ultieme verbintenis die je met je kakelverse man aangaat. En het levert mooie plaatjes op.

trouwjurk, trouwen, huwelijksreis

Wat is het?

De ‘trashing’ trend is zo’n 10 jaar geleden in Las Vegas begonnen. De stad die bekend is om trouwen in de White Chapel, verkleed als Elvis Presley.  Alweer zo’n gekke trend uit Amerika, maar wel met een mooie gedachte. Bruidjes springen gehuld in hun trouwjurk in een fontein, kliederen zich helemaal onder of duiken zomaar de zoute zee in. Resultaat: een trouwjurk die onherstelbaar beschadigd is. Het symboliseert de ultieme overgave aan hun man, de jurk kan toch niet meer gemaakt worden.

trouwen, trouwjurk, bruidsjurk, trouwcadeaulijst, huwelijkscadeaulijst, theperfectwedding, online cadeaulijst

trouwen, trouwjurk, huwelijksreiscadeau, theperfectwedding, bruiloft cadeaulijst

Fotofun!

Je trouwjurk van kant maken moet op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Dit doe je maar een keer in je leven en het is in een woord HYLARISCH. Veel bruidsparen boeken een fotograaf voor de trouwdag zelf. Maar waarom zou je niet op je huwelijksreis een fotograaf vragen om je ‘trash-your-dress’ moment te fotograferen? Liefde en Trouwen gaat de uitdaging aan om een onvergetelijke ervaring op fotopapier voor jullie vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een levendig schilderij maken met je jurk als canvas, elkaar onder water kussen (natuurlijk in je bruidsjurk) of in de branding van de zee door het zand rollen. Ideeën zijn er zat! Nu nog even doen.

the perfect wedding, trouwen, online trouw cadeaulijst, huwelijksreisalscadeau

 Archief

Trouwen in tijd van coronavirus?

Trouwen in tijd van coronavirus?

Lees verder >
Nu ook babycadeaulijst en cadeaulijst voor feestjes,verjaardag, jubileum of promotie

Nu ook babycadeaulijst en cadeaulijst voor feestjes,verjaardag, jubileum of promotie

Lees verder >
Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

Lees verder >

Reacties

  • Er is nog niet gereageerd.

Reageer