Stel je cadeaulijst of huwelijksreis samen!
Begin hier!

Vind een cadeaulijst

Wat doet pluQ?

pluQ is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel van jullie huwelijksreis je persoonlijke cadeaulijst. Huwelijksreis nog niet geboekt? Kijk bij onze huwelijksreizen voor tips en inspiratie. Of vraag een offerte van jullie ultieme huwelijksreis aan.

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye envelopje

Bye bye envelopje.

Geld voor je bruiloft vragen is een beetje gênant, maar wel wat veel bruidsparen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Bijvoorbeeld door pluQjes voor je huwelijksreis cadeau te vragen.

In een handomdraai

In een handomdraai.

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Jullie voegen zelf cadeaus toe die jullie willen hebben. Kies een totaalbedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Veilig

Gegarandeerd veilig.

Jullie cadeaugeld komt veilig op een derden rekening van pluQ. De eerste maandag/werkdag na jullie bruiloft wordt het cadeaugeld gestort op een door het bruidspaar aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.

Vele bruidsparen gingen jullie al voor

10
Heel leuk: mensen hebben het gevoel dat ze iets concreets geven ipv geld. Bij sommige mensen kwam de voucher om aan het bruidspaar te geven in de ongewenste mail

- Rik en Eline 20 April 2018

Lees meer reviews

10
Heel fijn om geen cash op de bruiloft zelf te hebben en dat je het cadeaugeld makkelijk digitaal ontvangt. Ook kregen we erg veel complimenten van vrienden over gebruiksvriendelijkheid van de website

- anoniem 03 March 2018

Lees meer reviews

In 4 stappen naar jullie droomreis

Kiezen!

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje.

Voorbeeld >

Delen!

Deel je cadeaulijst

Zet jullie cadeaulijst online. Vermeld de link op jullie uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 39,95 (excl. 21% BTW) administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Voorbeeld >

Delen!

Crowdfund je cadeaulijst

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar. Jullie gasten geven een deel van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, MisterCash of creditcard.

Voorbeeld >

Crowdfund!

Vertrek op huwelijksreis

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis. Huwelijksreis nog niet geboekt? Wij bieden de mooiste huwelijksreizen aan! Vraag vrijblijvend een offerte voor één of meerdere bestemmingen.

Voorbeeld >

Laatste blog posts

Wat kan de ceremoniemeester voor jullie doen?

Wat kan de ceremoniemeester voor jullie doen?

 Je trouwdag is toch wel één van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk vergt het veel voorbereiding  en is er ook veel om over na te denken, zoals het vinden van dé locatie en de perfecte ringen. Ook zijn er nogal wat praktische zaken die de revue passeren, denk eens aan de tafelschikking en...
Lees verder >
Huwelijksreis bestemming onbekend, durf jij het aan?

Huwelijksreis bestemming onbekend, durf jij het aan?

 Waar gaan jullie heen op huwelijksreis?Er is zoveel om over na te denken als je gaat trouwen. Alleen al voor de trouwdag zelf is er veel te beslissen en te plannen. Zomaar een paar dingen: welke locatie, trouwjurk en pak, wie nodig je uit, doe je wel of niet een thema, wat te eten en wat doe...
Lees verder >

Wat je je misschien nog afvraagt...

Hoeveel kost een cadeaulijst?

Bij pluQ kost een cadeaulijst eenmalig €39,95 (excl. 21% BTW). Dit zijn administratiekosten die in rekening worden gebracht bij de uitbetaling van het cadeaugeld. Gasten betalen € 0,95 per transactie. Deze kunnen jullie afkopen voor het eenmalige bedrag van € 74,95 (excl. 21% BTW).

Hoeveel cadeaus kan ik vragen?

Het aantal cadeaus dat je toevoegt in jullie persoonlijke cadeaulijst is onbeperkt. Wij raden aan maximaal 20 cadeaus toe te voegen. Ook het aantal cadeaugevers is onbeperkt.

Hoe maak ik een cadeaulijst?

Bij pluQ maak je eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst. Je voegt een profielfoto en sfeerfoto toe en je kan helemaal zelf bepalen welke cadeaus jullie willen vragen. Cadeaus voeg je dus zelf toe of kies uit de cadeautips van pluQ wanneer je bent ingelogd.