Stel je cadeaulijst of huwelijksreis samen!
Begin hier!

Vind een cadeaulijst

Wat doet pluQ?

pluQ is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis. Maak eenvoudig en snel van jullie huwelijksreis je persoonlijke cadeaulijst. Huwelijksreis nog niet geboekt? Kijk bij onze huwelijksreizen voor tips en inspiratie en gebruik een voorbeeldreis voor jullie cadeaulijst. Of vraag een offerte van jullie ultieme huwelijksreis aan.

Waarom pluQ?

Voor bruidsparen

 • Jullie eigen welkomsttekst voor gasten
 • Jullie eigen profielfoto en sfeerfoto op de cadeaupagina
 • Onbeperkt toevoegen van cadeaus
 • Real-time cadeauoverzicht van de gegeven cadeaus
 • Eigen cadeaus toevoegen
 • Voorbeeldcadeaus toevoegen
 • Mogelijkheid om op maat gemaakte huwelijksreis te boeken bij landenexperts
 • Gratis proefversie voor online zetten van de cadeaulijst

 

 • Pushberichten bij uitverkochte cadeaus
 • Persoonlijke url van de cadeaupagina
 • Geheel reclamevrij
 • Persoonlijke service door ons team
 • Volledig onafhankelijk
 • Veilig: gasten betalen met iDeal, credit card of MisterCash
 • Uitbetalingsgarantie doordat cadeaugeld op aparte rekening wordt gestort
 • Betalingen zijn goedgekeurd door De Nederlandsche Bank

Voor gasten

 • Je persoonlijke berichtje op de cadeaupagina
 • Vouchers met persoonlijke boodschap
 • Cadeau geven met iDeal, MisterCash of credit card
 • Delen van een cadeau geven, meerdere (delen van) cadeaus geven
 • Je geeft cadeaus die het bruidspaar écht willen hebben

Reviews

Overzichtelijke en leuke website. Contact is goed en zeer goed initiatief vergeleken met concurrerende websites! 10/10

- Thijs en Lara 23 September 2017

Lees meer reviews

Wij zochten een alternatief voor cadeaus waar we niets aan hebben en gezien ons reislust leek dit een goede optie. En dat was het ook! Superleuk om zelf verschillende onderdelen van de reis samen te stellen en af te wachten wat je krijgt en van wie 9/10

- Rick & Eline 15 September 2017

Lees meer reviews

In 4 stappen naar jullie droomreis

Kiezen!

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje.

Voorbeeld >

Delen!

Deel je cadeaulijst

Zet jullie cadeaulijst online. Vermeld de link op jullie uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 39,95 (excl. 21% BTW) administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Voorbeeld >

Delen!

Crowdfund je cadeaulijst

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar. Jullie gasten geven een deel van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, MisterCash of creditcard.

Voorbeeld >

Crowdfund!

Vertrek op huwelijksreis

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis. Huwelijksreis nog niet geboekt? Wij bieden de mooiste huwelijksreizen aan! Vraag vrijblijvend een offerte voor één of meerdere bestemmingen.

Voorbeeld >

Top 3 reisbestemmingen

Ondergaande zon
Bloem
Markt

Maleisië

Maleisië bestaat uit het schiereiland West-Maleisië en het eiland Maleisisch Borneo. Beide delen zijn perfect voor een huwelijksreis en hebben veel te bieden. In West-Maleisië heb je mooie, historische stadjes zoals Melaka en Georgetown. De natuur is fenomenaal in Taman Negara, het oudste nationale park van het land, bij de theeplantages van de Cameron Highlands en bij het minder bekende Belum park. Geen huwelijksreis is compleet zonder een heerlijk strandeinde. Het kiezen van juiste eiland is best nog lastig want er is hier zoveel keuze! Waan jezelf en je geliefde Robinson Crusoë op een heel klein eiland of ga voor luxe op Langkawi.

 

Lees verder

A generic square placeholder image with a white border around it, making it resemble a photograph taken with an old instant camera
Kuching
Orang-oetang
Rijstvelden
Parasol
Zon, zee en strand

Indonesië

Eigenzinnige klapperbomen, adembenemende bergkammen, ondoordringbare wouden, eindeloze rijstvelden, authentieke dorpjes… Een huwelijksreis door Indonesië is de droom van elk koppel. De verschillende eilanden zoals Bali, Java, Lombok of Sumatra worden niet voor niks De Gordel van Smaragd genoemd.

Lees verder

A generic square placeholder image with a white border around it, making it resemble a photograph taken with an old instant camera
Hindoeïsme
Surfen!

Tanzania

Hakuna Matata, ofwel zorgeloos genieten, is waar Tanzania voor staat. Dit land ligt aan de oostkust van Afrika en grenst aan de onmetelijk grote Kilimanjaro berg. Eindeloze steppes tekenen het landschap, zoals je ze alleen van foto’s kent.  Hier vindt de grote migratie van miljoenen dieren plaats, een adembenemend natuurspektakel en zeldzaam om mee te maken. Je voelt de grond onder je voeten trillen en het geluid is oorverdovend.

Lees verder

Lunch in de lodge a
Uitgestrekte steppe
Masai in traditionele kleding

Laatste blog posts

Alles wat je wilt weten over je online cadeaulijst voor je bruiloft

Alles wat je wilt weten over je online cadeaulijst voor je bruiloft

Oh zeker waar, je trouwdag is misschien wel de mooiste dag in je leven. Jullie zullen zeker een ‘rat-race’ ervaren met het organiseren van de BIG day. Ringen kiezen, jurk afpassen, bedankjes regelen… En ook: ‘Wat vraag je cadeau?’.Jullie vinden het al ontzettend leuk dat familie en vrienden...
Lees verder >
Winterhuwelijksreis zeker doen!

Winterhuwelijksreis zeker doen!

Echt waar ook in de winter wordt er getrouwd. Hoewel de meeste bruiloften in de maanden juni tot en met september plaatsvinden, zijn er ook bruidsparen die juist bewust kiezen om in de winter te trouwen. Want heel eerlijk, trouwen in de winter is ook wel super romantisch. Mooie sfeerverlichting,...
Lees verder >