Maak je cadeaulijst. Nu geheel vernieuwd!


Begin hier!

Wat doet pluQ?

pluQ is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel van jullie huwelijksreis je persoonlijke cadeaulijst. Of vraag andere cadeaus die jullie graag willen krijgen.

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye envelopje

Bye bye envelopje.

Geld voor je bruiloft vragen is een beetje gênant, maar wel wat veel bruidsparen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Bijvoorbeeld door pluQjes voor je huwelijksreis cadeau te vragen.

In een handomdraai een kadolijst voor je huwelijk

In een handomdraai.

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Jullie voegen zelf cadeaus toe die jullie willen hebben. Kies een totaalbedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig een cadeaulijst maken

Gegarandeerd veilig.

Jullie cadeaugeld komt veilig op een derden rekening van pluQ. De eerste maandag/werkdag na jullie bruiloft wordt het cadeaugeld gestort op een door het bruidspaar aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.

Vele bruidsparen gingen jullie al voor

10
Een fantastische manier om cadeau's te vragen voor je huwelijk of ander feestje! En krijg vele leuke reacties van de gasten. De site werkt heel fijn en ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Marion reageert snel en adequaat op vragen. Top!

- Marije en Stefan 06 March 2020

Lees meer reviews

10
After doing a lot of research for a wedding registry, we picked pluQ.nl for 4 main reasons: 1) it allowed our guests to pay with iDeal as well as credit cards for those coming from abroad. As an international couple, this was very important to us

- A&B 29 September 2019

Lees meer reviews

In 4 stappen naar jullie droomreis

Kiezen!

Maak je cadeaulijst voor je bruiloft

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. Een originele manier om geld te laten geven voor een bruiloft.

Voorbeeld >

Deel je cadeaulijst

Deel je cadeaulijst voor je bruiloft

Zet jullie cadeaulijst voor je bruiloft online. Vermeld de link op jullie uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Voorbeeld >

Delen!

Crowdfund je cadeaulijst voor je bruiloft

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar. Jullie gasten geven een deel van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard.

Voorbeeld >

Crowdfund je cadeaulijst

Vertrek op huwelijksreis

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis. Huwelijksreis nog niet geboekt? Wij bieden de mooiste huwelijksreizen aan! Vraag vrijblijvend een offerte voor één of meerdere bestemmingen.

Voorbeeld >

Laatste blog posts

Trouwen in tijd van coronavirus?

Trouwen in tijd van coronavirus?

Trouwen in tijd van coronavirus?Je bruiloft heb je al lang geleden gepland. Eerst de datum, dan de locatie, dan de kleding, ringen, gastenlijst, catering, cadeaulijst….Al veel voorpret en soms ook wat stress. En dan opeens is er het coronavirus. De hele wereld in totale verwarring en...
Lees verder >
Nu ook babycadeaulijst en cadeaulijst voor feestjes,verjaardag, jubileum of promotie

Nu ook babycadeaulijst en cadeaulijst voor feestjes,verjaardag, jubileum of promotie

Goed nieuws: pluQ cadeaulijst voor je bruiloft, de ideale cadeaulijst voor de huwelijksreis én het leukste alternatief voor het envelopje is uitgebreid! pluQ is al jaren toonaangevend in de online cadeaulijsten voor de bruiloft. Nu is er ook een super mooie cadeaulijst om de geboorte van een kindje...
Lees verder >

Wat je je misschien nog afvraagt...

Hoeveel kost een cadeaulijst?

Bij pluQ kost een cadeaulijst eenmalig €49,95. Dit zijn administratiekosten die in rekening worden gebracht bij de uitbetaling van het cadeaugeld. Cadeaugevers betalen €0,95 per transactie bij betaling met iDeal en Bancomat en €7,25 bij betaling met creditcard. Deze transactiekosten kunnen jullie afkopen voor het eenmalige bedrag van € 92,75.

Hoeveel cadeaus kan ik vragen?

Het aantal cadeaus dat je toevoegt in jullie persoonlijke cadeaulijst is onbeperkt. Wij raden aan maximaal 20 cadeaus toe te voegen. Ook het aantal cadeaugevers is onbeperkt.

Hoe maak ik een cadeaulijst?

Bij pluQ maak je eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst. Je voegt een profielfoto en sfeerfoto toe en je kan helemaal zelf bepalen welke cadeaus jullie willen vragen. Cadeaus voeg je dus zelf toe of kies uit de cadeautips van pluQ wanneer je bent ingelogd.