Stel je cadeaulijst of huwelijksreis samen!

Hoe werkt het?

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie huwelijksreis. Maak nu snel en eenvoudig jullie persoonlijke cadeaupagina en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jullie de meest onvergetelijke ervaring cadeau, namelijk een 'pluQje' van de reis, en sparen jullie de huwelijksreis bij elkaar. Laat je ook verrassen door het unieke huwelijksreisaanbod van pluQ en ontdek hoe jullie zelf je reis kunnen samenstellen.

Wij zijn dé huwelijksreisspecialist en werken nauw samen met landenexperts om de meest inspirerende huwelijksreizen aan te bieden. Bestemmingen die je kunt verwachten en laat je ook verrassen door landen waar je niet eerder aan dacht. Bij pluQ kun je je huwelijksreis boeken en van deze reis gelijk een cadeaulijst maken. Heb je al een huwelijksreis geboekt? Maak dan je cadeaulijst door zelf cadeaus toe te voegen.

Reviews

Onze ervaring is eigenlijk niets dan goeds. De persoonlijke communicatie en de snelle afhandeling zoals het storten van geld is erg plezierig. Wel vind ik het jammer dat de administratiekosten niet de transactiekosten omvatten, dit betalen donateurs 8/10 - Lees meer

- Sander en Joella 08 September 2017

Wij waren opzoek naar een praktische en aansprekende manier om mensen bij te laten dragen aan onze huwelijksreis. De keuze voor de juiste website was voor ons op basis van uitstraling, gebruiksgemak en inzichtelijkheid 9/10 - Lees meer

- Matthijs & Else 09 September 2017

In 4 stappen naar jullie droomreis

Maak je cadeaulijst

1

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst.

Maak je cadeaulijst. Begin met het maken van je persoonlijke cadeaupagina. Vul jullie namen, emailadres en trouwdatum in voor een gratis profiel bij pluQ.

Eigen cadeaus toevoegen. Voeg je eigen cadeaus toe, bepaal het cadeaubedrag en de delen waarin jullie het cadeau willen ontvangen (€10, €25 of €50). Nog even een leuke foto uploaden en het cadeau is klaar. Mocht je op een later moment het cadeau nog willen aanpassen, dat kan altijd.

Cadeaus toevoegen uit de voorbeeldreizen. Kies cadeaus uit de voorbeeldreizen. Onderaan de reisbeschrijving vind je voorbeeldcadeaus van deze reis. Voeg cadeaus die je leuk vindt toe aan je eigen cadeaulijst. Dit kan zowel een reiselement zijn van Zuid-Afrika als bijvoorbeeld Thailand. Mixen kan! Het cadeaubedrag kan je later aanpassen.

Maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje.

Deel je cadeaulijst

2

Zet jullie cadeaulijst online. Stel familie en vrienden op de hoogte van jullie cadeaulijst. Vermeld de link van jullie cadeaupagina op de uitnodiging, jullie website of mail deze naar de gasten. Uiteraard kan de ceremoniemeester jullie helpen.

Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 39,95 (excl. 21% BTW) administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Vind de cadeaulijst. Jullie persoonlijke pagina is ook te vinden via de homepage van pluQ door te zoeken op jullie namen en/of de trouwdatum.

Crowdfund je cadeaulijst

3

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar.

Gasten geven cadeaus. Gasten geven een pluQje van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, MisterCash of creditcard. Zij kunnen ook een persoonlijke berichtje voor jullie achterlaten.

Uitbetaling van het cadeaugeld. Op jullie eigen pagina zie je een overzicht van de ontvangen cadeaus. Wel zo makkelijk als je later familie en vrienden wilt bedanken!  Het cadeaugeld komt op een aparte rekening van pluQ. Het gespaarde geld wordt op de eerste werkdag na de trouwdag op jullie rekening gestort. Mocht daarna nog geld binnenkomen, keren we het resterende bedrag nog een keer uit. Jullie cadeaupagina wordt een week na de trouwdatum gesloten voor schenkingen.

Een cadeau is uitverkocht. Een cadeau is uitverkocht als het volledige bedrag is gegeven. Je kunt altijd tussentijds het cadeaubedrag verhogen en/of nieuwe cadeaus toevoegen.

Vertrek op huwelijksreis

4

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis.

Huwelijksreis bij pluQ boeken. Zuid-Afrika, Bali of Thailand? pluQ is dé huwelijksreisspecialist! Samen met landenexperts hebben wij een uniek aanbod van droomreizen samengesteld. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en kies jullie huwelijksreis uit. Vraag informatie of vrijblijvend meerdere offertes aan. Onze landenexperts  helpen jullie om de ultieme huwelijksreis mogelijk te maken.