Stel je huwelijksreis of cadeaulijst voor je bruiloft samen!

Hoe werkt het?

Geld cadeau vragen?

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie bruiloft. Maak nu snel en eenvoudig jullie persoonlijke cadeaupagina voor een mooi huwelijkskado en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jullie de meest onvergetelijke ervaring trouwcadeau, namelijk een 'pluQje' van de reis, en sparen jullie de huwelijksreis bij elkaar.

Wij werken nauw samen met landenexperts om de meest inspirerende huwelijksreizen aan te bieden. Bestemmingen die je kunt verwachten en laat je ook verrassen door landen waar je niet eerder aan dacht. Bij pluQ kun je je huwelijksreis boeken en van deze reis gelijk een cadeaulijst maken. Heb je al een huwelijksreis geboekt? Maak dan je cadeaulijst voor je bruiloft door zelf cadeaus toe te voegen. Laat je gasten op een originele manier geld geven voor je bruiloft. 

Reviews

pluQ is een handige site voor je kadolijstje. De site heeft een strakke lay-out en je kunt per kado zelf een afbeelding kiezen, heel handig - Lees meer

- Marchien & Sophie 13 September 2019

Leuke, goed uitziende website, correcte communicatie, gemakkelijk in gebruik, duidelijke, eenvoudige overzichten - Lees meer

- Lotte en Glenn 31 August 2019

In 4 stappen naar jullie droomreis

Maak je cadeaulijst voor je bruiloft

1

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst.

Maak je cadeaulijst. Begin met het maken van je persoonlijke cadeaupagina. Vul jullie namen, emailadres en trouwdatum in voor een gratis profiel bij pluQ.

Eigen cadeaus toevoegen. Voeg je eigen cadeaus toe, bepaal het cadeaubedrag en de delen waarin jullie het cadeau willen ontvangen (€10, €25 of €50). Nog even een leuke foto uploaden en het cadeau is klaar. Op een later moment het cadeau nog aanpassen? Dat kan altijd.

Maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje.

Deel je cadeaulijst voor je bruiloft

2

Zet jullie cadeaulijst voor de bruiloft online. Stel familie en vrienden op de hoogte van jullie cadeaulijst. Vermeld de link van jullie cadeaupagina op de uitnodiging, jullie website of mail deze naar de gasten. Uiteraard kan de ceremoniemeester jullie helpen.

Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Vind de cadeaulijst. Jullie persoonlijke pagina is ook te vinden via de homepage van pluQ door te zoeken op jullie namen en/of de trouwdatum.

Crowdfund je cadeaulijst voor je bruiloft

3

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar.

Gasten geven originele huwelijkscadeaus en laten een berichtje achter. Gasten geven een pluQje van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, MisterCash of creditcard. Zij betalen het bedrag dat ze schenken aan het bruidspaar plus € 0,95 transactiekosten bij betalen via iDeal of Bancontact en € 7,25 extra als er met een creditcard betaald wordt. Ook kunnen bruidsparen ervoor kiezen om de transactiekosten zelf te betalen, dit is dan een eenmalig bedrag van € 74,95 (excl. 21% BTW) en wordt verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Uitbetaling van het cadeaugeld. Op jullie eigen pagina zie je (als je ingelogd bent) een overzicht van de ontvangen cadeaus. Het cadeaugeld komt op een aparte rekening van pluQ en wordt op de dinsdag na  het trouw weekend en in overleg met jullie, op jullie rekening gestort. Mocht daarna nog geld binnenkomen, keren we het resterende bedrag op de volgende dinsdag uit en wordt de cadeaupagina gesloten voor schenkingen. De cadeaulijst blijft nog 6 weken na jullie trouwdatum zichtbaar en wordt daarna offline gezet. Willen jullie de cadeaupagina tot half jaar na de trouwdatum online laten staan, dan kan dat voor een eenmalig bedrag van € 19,95 (excl. 21% BTW). Dit bedrag wordt verrekend bij het uitbetalen van het cadeaugeld. 

Een cadeau is uitverkocht. Een cadeau is uitverkocht als het volledige bedrag is gegeven. Je kunt altijd tussentijds het cadeaubedrag verhogen en/of nieuwe cadeaus toevoegen.

Vertrek op huwelijksreis

4

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis.

Huwelijksreis bij pluQ boeken. Zuid-Afrika, Bali of Thailand? pluQ is dé huwelijksreisspecialist! Samen met landenexperts hebben wij een uniek aanbod van droomreizen samengesteld. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en kies jullie huwelijksreis uit. Vraag informatie of vrijblijvend meerdere offertes aan. Onze landenexperts  helpen jullie om de ultieme huwelijksreis mogelijk te maken.