Stel je cadeaulijst of huwelijksreis samen!

Hoe werkt het?

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie huwelijksreis. Maak nu snel en eenvoudig jullie persoonlijke cadeaupagina en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jullie de meest onvergetelijke ervaring cadeau, namelijk een 'pluQje' van de reis, en sparen jullie de huwelijksreis bij elkaar.

Wij werken nauw samen met landenexperts om de meest inspirerende huwelijksreizen aan te bieden. Bestemmingen die je kunt verwachten en laat je ook verrassen door landen waar je niet eerder aan dacht. Bij pluQ kun je je huwelijksreis boeken en van deze reis gelijk een cadeaulijst maken. Heb je al een huwelijksreis geboekt? Maak dan je cadeaulijst door zelf cadeaus toe te voegen.

Reviews

Wij zochten een alternatief voor cadeaus waar we niets aan hebben en gezien ons reislust leek dit een goede optie. En dat was het ook! Superleuk om zelf verschillende onderdelen van de reis samen te stellen en af te wachten wat je krijgt en van wie - Lees meer

- Rick & Eline 15 September 2017

Onze ervaring is eigenlijk niets dan goeds. De persoonlijke communicatie en de snelle afhandeling zoals het storten van geld is erg plezierig. Wel vind ik het jammer dat de administratiekosten niet de transactiekosten omvatten, dit betalen donateurs - Lees meer

- Sander en Joella 08 September 2017

In 4 stappen naar jullie droomreis

Maak je cadeaulijst

1

Maak in een paar minuten van jullie huwelijksreis je cadeaulijst.

Maak je cadeaulijst. Begin met het maken van je persoonlijke cadeaupagina. Vul jullie namen, emailadres en trouwdatum in voor een gratis profiel bij pluQ.

Eigen cadeaus toevoegen. Voeg je eigen cadeaus toe, bepaal het cadeaubedrag en de delen waarin jullie het cadeau willen ontvangen (€10, €25 of €50). Nog even een leuke foto uploaden en het cadeau is klaar. Op een later moment het cadeau nog aanpassen? Dat kan altijd.

Maak jullie persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje.

Deel je cadeaulijst

2

Zet jullie cadeaulijst online. Stel familie en vrienden op de hoogte van jullie cadeaulijst. Vermeld de link van jullie cadeaupagina op de uitnodiging, jullie website of mail deze naar de gasten. Uiteraard kan de ceremoniemeester jullie helpen.

Bij het activeren van de cadeaulijst betaalt het bruidspaar eenmalig € 39,95 (excl. 21% BTW) administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Vind de cadeaulijst. Jullie persoonlijke pagina is ook te vinden via de homepage van pluQ door te zoeken op jullie namen en/of de trouwdatum.

Crowdfund je cadeaulijst

3

Spaar jullie huwelijksreis bij elkaar.

Gasten geven cadeaus en laten een berichtje achter. Gasten geven een pluQje van jullie huwelijksreis cadeau en betalen makkelijk via iDeal, MisterCash of creditcard. Zij betalen het bedrag dat ze schenken aan het bruidspaar plus € 0,95 transactiekosten. Ook kunnen bruidsparen ervoor kiezen om de transactiekosten zelf te betalen, dit is dan een eenmalig bedrag van € 49,50 (excl. 21% BTW) en wordt verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld. 

Uitbetaling van het cadeaugeld. Op jullie eigen pagina zie je een overzicht van de ontvangen cadeaus. Het cadeaugeld komt op een aparte rekening van pluQ en wordt op de eerste werkdag na de trouwdag op jullie rekening gestort. Mocht daarna nog geld binnenkomen, keren we het resterende bedrag op vrijdag uit en wordt de cadeaupagina gesloten voor schenkingen. De cadeaulijst blijft nog 6 weken na jullie trouwdatum zichtbaar en wordt daarna offline gezet. Willen jullie de cadeaupagina tot een jaar na de trouwdatum online laten staan, dan kan dat voor een eenmalig bedrag van € 19,95 (excl. 21% BTW). Dit bedrag wordt verrekend bij het uitbetalen van het cadeaugeld. 

Een cadeau is uitverkocht. Een cadeau is uitverkocht als het volledige bedrag is gegeven. Je kunt altijd tussentijds het cadeaubedrag verhogen en/of nieuwe cadeaus toevoegen.

Vertrek op huwelijksreis

4

Ga jullie cadeaus ook echt beleven op huwelijksreis.

Huwelijksreis bij pluQ boeken. Zuid-Afrika, Bali of Thailand? pluQ is dé huwelijksreisspecialist! Samen met landenexperts hebben wij een uniek aanbod van droomreizen samengesteld. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen en kies jullie huwelijksreis uit. Vraag informatie of vrijblijvend meerdere offertes aan. Onze landenexperts  helpen jullie om de ultieme huwelijksreis mogelijk te maken.