Kies jullie huwelijksreis

Waar willen jullie heen?

pluQ is dé huwelijksreisspecialist en we werken nauw samen met landenexperts om de meest bijzondere huwelijksreizen aan te bieden. Bestemmingen die je zult verwachten en laat je ook verrassen door landen waar je niet eerder aan dacht.

We hebben een selectie huwelijksreizen voor jullie samengesteld. Kies een bestemming of laat je inspireren door onze top 3 huwelijksreizen. Hebben jullie al een huwelijksreis geboekt? Klik hier om je cadeaulijst van jullie huwelijksreis te maken.

Google Maps wordt ingeladen...

Top 3 reisbestemmingen

Ondergaande zon
Bloem
Markt

Maleisië

Maleisië bestaat uit het schiereiland West-Maleisië en het eiland Maleisisch Borneo. Beide delen zijn perfect voor een huwelijksreis en hebben veel te bieden. In West-Maleisië heb je mooie, historische stadjes zoals Melaka en Georgetown. De natuur is fenomenaal in Taman Negara, het oudste nationale park van het land, bij de theeplantages van de Cameron Highlands en bij het minder bekende Belum park. Geen huwelijksreis is compleet zonder een heerlijk strandeinde. Het kiezen van juiste eiland is best nog lastig want er is hier zoveel keuze! Waan jezelf en je geliefde Robinson Crusoë op een heel klein eiland of ga voor luxe op Langkawi.

 


Lees verder

A generic square placeholder image with a white border around it, making it resemble a photograph taken with an old instant camera
Kuching
Orang-oetang
Rijstvelden
Parasol
Zon, zee en strand

Indonesië

Eigenzinnige klapperbomen, adembenemende bergkammen, ondoordringbare wouden, eindeloze rijstvelden, authentieke dorpjes… Een huwelijksreis door Indonesië is de droom van elk koppel. De verschillende eilanden zoals Bali, Java, Lombok of Sumatra worden niet voor niks De Gordel van Smaragd genoemd.


Lees verder

A generic square placeholder image with a white border around it, making it resemble a photograph taken with an old instant camera
Hindoeïsme
Surfen!
Luipaard in de boom

Tanzania

Hakuna Matata, ofwel zorgeloos genieten, is waar Tanzania voor staat. Dit land ligt aan de oostkust van Afrika en grenst aan de onmetelijk grote Kilimanjaro berg. Eindeloze steppes tekenen het landschap, zoals je ze alleen van foto’s kent.  Hier vindt de grote migratie van miljoenen dieren plaats, een adembenemend natuurspektakel en zeldzaam om mee te maken. Je voelt de grond onder je voeten trillen en het geluid is oorverdovend.


Lees verder

Lunch in de lodge
Uitgestrekte steppe
Masai in traditionele kleding
Ontbijt, genieten!