Kies jullie huwelijksreis

Waar willen jullie heen?

pluQ werkt nauw samen met landenexperts om de meest bijzondere huwelijksreizen aan te bieden. Bestemmingen die je zult verwachten en laat je ook verrassen door landen waar je niet eerder aan dacht. We hebben een selectie huwelijksreizen voor jullie samengesteld. Kies een land of laat je inspireren door onze bestemming van de maand. Hebben jullie al een huwelijksreis geboekt? Ook dan kan je zelf je persoonlijke cadeaulijst samenstellen. 

Het kan ook anders! Willen jullie verrast worden en pas op de luchthaven weten waar jullie huwelijksreis naar toe gaat. Dat kan! Je geeft aan wat je wilt, bijvoorbeeld een tropisch strand of juist een stedentrip, het aantal dagen en het budget. Ook kan je zeggen wat je niet wilt. In samenwerking met Send Me Anywhere bieden wij bestemming onbekend aan. Kijk hier voor een voorbeeld en meer informatie. 

Google Maps wordt ingeladen...

Bestemming van de maand

Zuid-Afrika

Het fascinerende Zuid-Afrika leent zich uitstekend voor jullie huwelijksreis. In het hippe Kaapstad is het heerlijk vertoeven. De iconische Tafelberg is altijd zichtbaar en bovenop heb je een fantastisch uitzicht over de stad en de oceanen. Stel je smaakpapillen op de proef in de wijnlanden. Hop on, hop off van de ene naar de andere wijnboerderij.


Lees verder

Wijn proeven bij Stellenbosch
Zebra
Prothea, de nationale bloem
Typische Zuid-Afrikaanse souvenirs