Een huwelijksreis door Belize is de droomreis voor elk bruidspaar. Belize ligt in Central-Amerika, tussen Mexico en Guatemala. Het is het enige Engelstalige land in Central-Amerika. Belize maakt deel uit van het Engelse Gemenebest en heeft Koningin Elizabeth II als staatshoofd.

Voor jullie huwelijksreis heeft dit land het allemaal! Parelwitte stranden, trekpleister voor duikers, regenwouden met veel bijzondere dieren en planten, boeiende mix van culturen, indrukwekkende historische Maya cultuur en geschiedenis, en het is een walhalla voor outdoor activiteiten.

17-daagse rondreis door Belize

17-daagse rondreis door Belize
van € 3.650 per persoon (laagseizoen)

Deze huwelijksreis door Belize brengt jullie naar de mooiste plekjes van het land. In het mooie van Belize is dat er geen sprake is van massatoersime. Tijdens deze 18-daagse rondreis hebben jullie voldoende tijd om van elkaar te genieten. De reis begint aan het strand op het eiland Ambergris Caye. Ontspan en geniet van een heerlijk zeebries en het zeezicht. Na een paar relaxte dagen duiken jullie de jungle in. Brulapen, zeekoeien en een veelheid aan kleurige vogels vormen het decor. De huwelijksreis sluiten jullie af op het eiland Caye Caulker. Dit lay back eiland ligt onder Ambergris Caye waar jullie reis startten.

Dag 1

Atlanta. Vanaf Amsterdam vliegen jullie naar Atlanta. Wij verzorgen een transfer naar een goed airport hotel, waar jullie lekker kunnen bijkomen van dit eerste deel van de reis (de vlucht vanaf Amsterdam is ongeveer 10 uur).

Dag 2

Ambergris Caye. Na het ontbijten worden jullie naar het vliegveld gebracht om het tweede en kortere deel van de reis te maken. Jullie vliegen naar Belize! Vanaf Belize volgt een korte vlucht (17 minuten) naar het rif, Ambergris Caye, San Pedro.

Op het vliegveld van San Pedro worden jullie opgewacht en naar het resort gebracht. Met de speedboot komen jullie aan op het resort in Portofino en worden jullie warm ontvangen met een welkomstdrankje en een heerlijk diner. Jullie verblijven in de Honeymoon Suite genaamd de The Royal Orchid. Een prachtige stijlvolle suite met uitzicht op de Caribische zee. Jullie romantische huwelijksreis start hier goed! Jullie slapen hier de komende vier nachten.

Bij jullie verblijf op dit resort is het diner inclusief. Een romantisch diner op de pier bij Portofino is een absolute aanrader. Vraag naar de mogelijkheden.

Dag 3

Ambergris Caye. Start de dag met een heerlijk ontbijt om vervolgens Ambegris Caye te ontdekken. Ambergris Caye is het grootste en één van de mooiste eilanden voor de kust van Belize. Vissen en kokosnoten verwerken waren belangrijke activiteiten op het eiland. In Belize fietsen ze bijna net zo graag als in Nederland. Ze zijn hier dan ook overal te krijgen. Huur een fiets bij Portofino en ga lekker het eiland ontdekken. San Pedro is een leuk levendig stadje, waar je heerlijk kunt gaan lunchen in een van de vele restaurants. En geniet van de prachtige hagelwitte stranden.

Terug in het resort kunnen jullie genieten van een spa behandeling. Deze is optioneel bij te boeken.  

Dag 4

Ambergris Caye. Vanaf het eiland kun je het rif al zien liggen, het is slechts 10 minuten varen. Vandaag gaan jullie een snorkel trip maken. Je kunt roggen, schildpadden, nurse sharks en veel tropische vissen tegen komen.

Dag 5

Ambergris Caye. Op de vijfde dag van jullie huwelijksreis is het heerlijk relaxen bij het resort. Ga bijvoorbeeld naar het strand en drink cocktails tot de zon onder gaat. Of misschien is er nog iets anders wat jullie op Ambergris Caye willen gaan doen? Het is jullie keuze! In de avond zal er opnieuw een diner worden geserveerd.

Dag 6

Pook’s Hill Cayo. Na een ontbijt bij Portofino gaat jullie reis verder naar de binnenlanden van Belize. Met een boottransfer zullen jullie naar het vliegveld worden gebracht. Om vervolgens in 10 minuten naar Belize Municipal te vliegen. Een landtransfer naar het resort is zeker geen straf in dit prachte landschap. Jullie komen aan bij het Resort Pook’s Hill waar jullie drie nachten in de Bird Cabana zullen verblijven. Neem de rest van de dag om lekker je plekje te vinden en te genieten van de privacy en rust te midden van het regenwoud.

In de avond genieten jullie zoals iedere avond van een diner. Het buffet bestaat uit een mix van traditioneel eten uit de Maya cultuur, hedendaagse maaltijden uit Belize en Europese gerechten. Sluit de dag af in de openlucht bar met een heerlijk koud drankje.

Dag 7

Pook’s Hill Cayo. Na het ontbijt zullen jullie erop uit trekken om de omgeving van Pook’s Hill te ontdekken. Jullie zullen de jungle in trekken voor Bird Watching en hiking. Luister naar de geweldige geluiden die uit het regenwoud klinken en kijk uit naar tropische dieren die in de omliggende begroeiing verscholen zitten. Een dagje heel dicht bij de natuur.Pook’s Hill Cayo. Na het ontbijt zullen jullie erop uit trekken om de omgeving van Pook’s Hill te ontdekken. Jullie zullen de jungle in trekken voor Bird Watching en hiking. Luister naar de geweldige geluiden die uit het regenwoud klinken en kijk uit naar tropische dieren die in de omliggende begroeiing verscholen zitten. Een dagje heel dicht bij de natuur.

Dag 8

Caracol. Vandaag staat een indrukwekkende een leerzame dagtrip naar Caracol op het programma. Dit is een oude Maya ruïne. De gids zal jullie graag vol enthousiasme vertellen over de boeiende historie van de Maya’s. Een bijzondere belevenis om de oude ruïnes zo te midden van de jungle te zien. Na het diner staat er nog een prachtige belevenis op het programma. Jullie gaan onder begeleiding van een gids een avondwandeling maken in het regenwoud. In de nacht is het regenwoud weer een compleet andere wereld.

Dag 9

Hopkins. Na het ontbijt vertrekken jullie naar de derde locatie in Belize, Hopkins. Al rijdend zien jullie het landschap veranderen van het regenwoud naar de wetlands. Jullie komen aan bij het resort Beaches and Dreams, waar jullie de komende drie nachten zullen verblijven. Na de prachtige groene regenwouden van vanochtend zitten jullie nu aan een prachtig strand. Een serene rust hangt hier dankzij het geluid van de zee en de wind die door de palmen waait.

Dag 10

Monkey River. Deze dag van jullie huwelijksreis is weer een bijzondere. Jullie zullen met een boot de Monkey River tour afleggen. Een prachtige ontspannen tocht vol dieren en natuur. Het zien van de brulaap is de kers op de taart. Daarna zal er gezocht worden naar een ander bijzonder dier, de zeekoe. Na een trip zal iedereen een gaan houden van dit knuffelbare onderwaterdier.

Dag 11

Hopkins. Vandaag is open voor eigen invulling. Heerlijk een dagje chillen op het strand? Of wellicht even lekker slenteren door het vissersdorpje Hopkins waar je kennis kunt maken met de vrolijke en energieke Carifuna cultuur.

Dag 12

Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary. Vandaag zijn jullie een hele dag onder de pannen bij Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary. Dit park staat internationaal bekend als één van de eerste opgerichte parken voor het behoud van de jaguar. Deze kun je hier dus tegenkomen in de natuur. Daarnaast ontdekken jullie spectaculaire watervallen, uitzichten en de rijke diversiteit aan tropische vogels.  

Dag 13

Caye Caulker. Na het ontbijt staat een landtransfer naar Dangriga voor jullie klaar. Vanuit daar vliegen jullie naar het relaxte eiland Caye Caulker. Waar jullie drie nachten in de Sea Dreams zullen verblijven. Op korte afstand wandel je naar de pier van het hotel. Vanaf hier kan je heerlijk een baantje trekken in de zee, vissen of genieten van de prachtige zonsondergang.

Dag 14

Caye Caulker. Dit eiland is beroemd om haar laid back instelling. Het motto van Caye Caulker is dan ook ”Go slow“. Duiken en snorkelen bij Caye Caulker is prachtig. Pak een fiets of ga lekker wandel over het eiland.

Dag 15

Caye Caulker. Jullie sluiten de huwelijksreis relaxt af op Caye Caulker. Laat de indrukwekkende reis lekker op jullie inwerken onder het genot van een lokaal Belikin biertje, terwijl je de relaxte Carifuna muziek op de achtergrond hoort. Doe vooral waar jullie deze dag zin in hebben. Het is tenslotte de laatste dag.

Dag 16

Caya Caulker. Vandaag nemen jullie afscheid van Belize. Jullie worden naar het vliegveld van Caye Caulker gebracht om met TropicAir naar Belize International te vliegen (ca. 15 minuten). Daarna brengt Delta jullie naar Atlanta om vervolgens over te stappen op de vlucht naar huis.

Dag 17

Jullie zijn weer thuis.

Inclusief:

 • Delta retourvlucht o.b.v. economy klasse
 • Hotelovernachting Atlanta
 • Water Transfer Ambergris Caye
 • Verblijf 4 nachten bij Portofino: Honeymoon Suite, inclusief ontbijt en diner
 • Snorkeltocht Ambergris Caye
 • Water, Land, Lucht transfer Cayo District
 • 3 nachten verblijf bij Pooks Hill: Bird Cabana, inclusief ontbijt en diner 
 • Begeleide Bird Watch & Hiking tocht
 • Begeleide Avondwandeling Jungletocht 
 • Begeleide tocht Caracol, Maya Ruines
 • Landtransfer naar Hopkins
 • 3 nachten Beaches & Dreams, inclusief ontbijt
 • Begeleide Monkey River tour en Manatee Watching
 • Dagtrip Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary
 • Landtransfer Dangria, Luchttranser Caye Caulker
 • 4 nachten Sea Dreams: Orchid Cabana, inclusief ontbijt


Optioneel bij te boeken:

 • Massage Portofino
 • Romantisch diner op de pier bij Portofino

 

Exclusief:

 • Optionele excursies en activiteiten

Reisduur:17 dagen
Prijsindicatie:van € 3.650 per persoon (laagseizoen)
Offerte reis
Het strand van Belize
Het strand van Belize
Bloem
Bloem
Toekan
Toekan
Kikker in de jungle
Kikker in de jungle
Kokosnoten
Kokosnoten
Blue hole
Blue hole