Thailand is de huwelijkreisbestemming bij uitstek. Met grote contrasten tussen moderne steden, adembenemende natuur en oude culturen. De vriendelijke mensen en gastvrijheid in dit écht Aziatische land bezorgen jullie een onvergetelijke huwelijksreis.

Bangkok biedt streetfood, wolkenkrabbers en de Boeddhistische Gouden Tempel. Buiten de gebaande paden wordt het decor gevormd door waterbuffels in de rijstvelden. Op de paradijselijke stranden met wuivende palmbomen is het ultiem relaxen. Thailand smaakt naar meer!

Doorkruis Thailand: cultuur, jungle en strand

Doorkruis Thailand: cultuur, jungle en strand
van € 1.600 per persoon (laagseizoen)

Cultuur, jungle en strand komen allemaal samen in deze rondreis door Thailand. De eerste paar dagen leren jullie de Thaise gebruiken en gewoonten beter kennen. Jullie doorkruisen Bangkok en leren meer over de cultuur onder andere door een typische, Thaise theatershow te bezoeken. Het tweede deel van de reis trekken jullie verder de jungle in. Olifanten wassen staat hier op het programma. Ook bezoeken jullie de oude hoofdstad wat UNESCO werelderfgoed is. Jullie sluiten de reis af met zon, zee en strand op een paradijselijk eilandje in de Andaman Zee.

Dag 1-4:

Bangkok. Jullie landen op het internationale vliegveld van Bangkok en worden daar opgehaald door de gastheer die jullie naar het hotel brengt. Jullie verblijven vier nachten in Anantara Riverside Hotel & Spa.

Na een heerlijk ontbijt kunnen jullie relaxen bij het zwembad en later op de dag een bezoek brengen aan de Gouden Tempel. ’s Avonds worden jullie opgehaald voor een romantisch kaarslichtdiner op de rivier.

De volgende dag gaan jullie ’s middags Bangkok op de fiets verkennen met een Nederlandse gids. Ervaar de verschillende wijken van Bangkok en proef de lokale gerechten. Jullie fietsen door het mysterieuze Chinatown, bekend van de bonte afwisseling van Chinese tempels en altaren en het heerlijke eten. Ook fietsen jullie door een meer landelijke omgeving waar een dorpse sfeer heerst. Een deel van de route wordt per langstaartboot afgelegd. ’s Avonds gaan jullie naar het theater waar jullie een wervelende, culture show meemaken. De vele artiesten laten je kennis maken met het verleden van Thailand en al zijn tradities en gewoontes.

Vandaag gaan jullie het Venetië van het Oosten ontdekken. Deze kanalentocht is een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok. Er zijn nog steeds gebieden alleen per water te bereiken. Je maakt kennis met de bevolking die nog leeft op de traditionele manier.

Dag 5-6:

Kanchanaburi. Jullie laten de drukte van Bangkok achter en gaan naar de natuur. Jullie worden opgehaald door een privé chauffeur en gids en vertrekken jullie naar Kanchanaburi, een tocht van ruim 2 uur. Slapen doen jullie twee nachten in een luxe drijvende bungalow. Dit kleinschalige resort The Floathouse River Kwai is alleen bereikbaar per boot. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals een trekking door de jungle, verzorgen van olifanten, kajakken of watervallen en grotten bezoeken. ’s Middags lopen jullie samen met een gids door de jungle van Kanchanaburi.

De volgende dag brengen jullie een bezoek aan Elephants World. In dit tehuis voor olifanten maken jullie het eten voor de olifanten en ook kunnen met deze dieren in de rivier baden. Eén groot feest voor iedereen!

Dag 7-8:

Ayutthaya. Jullie reizen naar de voormalige Siamese hoofdstad Ayutthaya en struinen langs de overblijfselen van eeuwenoude tempels en paleizen in deze historische stad. De komende nacht slapen jullie in het oude stadscentrum in I-udia on the River, een knus boutique hotel gelegen aan de rivier. Bij het hotel kunnen jullie gratis gebruik maken van fietsen om de omgeving verder te verkennen. De volgende dag brengt de chauffeur jullie naar Bangkok. ’s Avonds vertrekken jullie met het vliegtuig naar Phuket en gaan jullie per boot naar Koh Yao Island.

Dag 9-14:

Koh Yao Island. Een paradijselijke eiland met kilometers lange witte zandstranden en wuivende palmbomen. De komende dagen verblijven op het kleinschalige, luxe Koyao Island Resort. De laatste week staat vooral in het teken van relaxen, zonnen, zwemmen en lekker eten met eersteklas uitzicht op de Andaman Zee. Naast de mooie stranden, vind je op dit eiland ook talloze vlinders, apen en vogelsoorten. Of actief op pad met de mountainbike. Vanaf de glooiende heuvels heb je een fantastisch uitzicht op de kalksteenrotsformaties. Duik de zee in om te snorkelen en verwonder je over de prachtige onderwaterwereld. Op zoek naar Nemo!

Dag 15:

Bangkok. Het einde van jullie reis komt in zicht. Jullie vertrekken per vliegtuig naar de luchthaven van Bangkok en vliegen van daaruit terug naar huis.

Inclusief:

 • Transfers naar hotels en luchthaven
 • Accommodaties
 • Binnenlandse vlucht Phuket
 • Treinreis
 • Kaarslicht diner op de rivier
 • Fietstocht door Bangkok
 • Siam Niramit show met diner
 • Klongtour per boot
 • Minibus met gids
 • Elephants world

 

Exclusief:

 • Internationale vlucht
 • Optionele excursies en activiteiten
 • Goede doelen
Reisduur:15 dagen
Prijsindicatie:van € 1.600 per persoon (laagseizoen)
Offerte reis
De drijvende markt in Bangkok
De drijvende markt in Bangkok
Oude culturen en Boeddhistische tempels g2
Oude culturen en Boeddhistische tempels
Bloem g3
Bloem
Idyllische eilandjes g4
Idyllische eilandjes
Boeddha beeld g5
Boeddha beeld
HeerlijkeThaise curry’s g6
HeerlijkeThaise curry’s

Ik wil een offerte van de volgende reizen

Vink de landen en huwelijksreizen aan waar je graag een offerte of meer informatie van wilt ontvangen. Laat ook je gegevens achter. Onze partner neemt snel contact met je op.  

Sommige activiteiten kunnen ter plaatse geboekt worden en zijn geen onderdeel van de huwelijksreis.

Doorkruis Thailand: cultuur, jungle en strand

Kies cadeaus uit deze reis voor jullie cadeaulijst


15 dagen
van € 1.600 per persoon (laagseizoen)
Retourvlucht Bangkok
nu toevoegen
Privé chauffeur en gids
Privé chauffeur en gids
nu toevoegen
Overnachtingen Bangkok
nu toevoegen
Fietstocht door Bangkok
nu toevoegen
Kaarslichtdiner op de rivier
nu toevoegen
Siam Niramit theater met diner
nu toevoegen
Klongtour per boot
nu toevoegen
Overnachtingen Kanchanaburi
nu toevoegen
Bezoek aan Elephants World
nu toevoegen
Jungletocht met gids
nu toevoegen
Overnachting Ayutthaya
nu toevoegen
Overnachtingen Koh Yao Island
nu toevoegen
Snorkeltocht Koy Yao Island
nu toevoegen
Mountainbiketocht Koy Yao Island
nu toevoegen
Binnenlandse retourvlucht Phuket
nu toevoegen
Goed doel: Schildpad eieren beschermen
Goed doel: Schildpad eieren beschermen
nu toevoegen
Goed doel: Koraal terugzetten
Goed doel: Koraal terugzetten
nu toevoegen