Reviews

Bruidsparen geven ons gemiddeld een  9,3

9

We vonden het erg leuk om op deze manier 'kado's' te krijgen. Onze gasten hebben ook heel positief gereageerd. Dus complimenten voor een mooi product! En wat we heel handig vonden is dat we op de bruiloft zelf geen zorgen hadden of het geld wel "veilig" stond omdat we op een locatie waren, waar ook andere mensen waren. En de afhandeling van geld op de rekening is zonder moeite gegaan.

- Evelien en Klaas 21 September 2018

8

Heel prettig om op deze manier een wensenlijst samen te stellen en mensen niet een grote cadeau of inleg te moeten verplichten maar het wel persoonlijk te houden.

- Maarten & Frith 29 September 2018

9

pluQ is een super handige site. Makkelijk in gebruik en je kunt hem persoonlijk maken met eigen foto's en tekst. Wij wilden geen geld vragen maar vonden het juist leuk wanneer iedereen iets kon bijdragen aan onze huwelijksreis. Je geeft als gast dan toch meer een beleving dan dat je het gevoel hebt gewoon geld te geven! Zeker een aanrader!

- Tim & Jordana 01 September 2018

10

Hele fijne en ook leuke manier om cadeautjes te ontvangen! Wij hadden voor onze gasten zowel de mogelijkheid om het online (via pluQ) als contant in een envelopje te geven en dat werkte top! Zo kon eenieder kiezen wat hij/zij het prettigst vond. En ook van de gasten die via pluQ gaven, kregen we op de dag zelf een kaartje met een lieve tekst, zodat je het plezier van het kaartjes lezen niet mist. Oh ja, en supersnel dat het geld op onze rekening staat!! Echt top! Goed geregeld allemaal. Heel erg bedankt en veel succes toegewenst!

- Noel en Sanne 23 August 2018

8

Een verfrissend cadeauconcept waarin je je persoonlijkheid kwijt kunt en waarin gasten ook iets kunnen kiezen wat zij leuk vinden om jou blij mee te maken.

- anoniem 26 August 2018

8

Hele leuk manier om gasten te vragen voor een bijdrage voor de huwelijksreis. Het is een leuke website, welke fijn en duidelijk werkt. Wij zijn er super blij mee! Bepaalde aspecten zijn wat omslachtiger. Zo vinden wij het jammer dat we de vouchers en de berichtjes die de gasten bij de cadeaus hebben geschreven niet zelf in kunnen zien. Een aantal gasten heeft de voucher geprint, maar anderen niet. Juist die berichtjes zouden wij graag willen zien.

- Lars en Laura 19 August 2018

9

Heel positief, makkelijk in gebruik, snel in klantenservice. Voorbeelden kado's zouden nog uitgebreider mogen, maar je kan ook makkelijk wat ideeën van anderen overnemen ;-)

- Marissa en JP 11 August 2018

8

Leuke en gebruiksvriendelijke site!

- Lene en Bram 04 August 2018

8

pluQ is een fijne, 'andere' manier om een 'enveloppe' te krijgen van je genodigden 

- An en Bob 06 July 2018

9

Super makkelijk en leuk voor je gasten!

- Alana & Boy 02 June 2018

9

Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk omdat de kosten voor het account later worden verwerkt. Super!

- Floor en Max 02 June 2018

8

Gebruiksvriendelijke website en snelle reactie op vragen

- Jesje en Philip 02 June 2018

10

Unieke en prettige website. Enige nadeel is dat het niet iedereen duidelijk was dat zij ook een gedeelte van een cadeau konden geven. Het kan fijn zijn om dit duidelijker op de voorpagina van de website te vermelden.10/10

- Sabine en Take 20 May 2018

9

Mooi, origineel cadeau! 9/10

- Jessica & Makko 18 May 2018

10

Heel leuk: mensen hebben het gevoel dat ze iets concreets geven ipv geld.
Bij sommige mensen kwam de voucher om aan het bruidspaar te geven in de ongewenste email.
10/10

 

- Rik en Eline 20 April 2018

10

Heel fijn om geen cash op de bruiloft zelf te hebben en dat je het cadeaugeld makkelijk digitaal ontvangt. Ook kregen we erg veel complimenten van onze vrienden over de gebruiksvriendelijkheid van de website.

- anoniem 03 March 2018

10

Overzichtelijke en leuke website. Contact is goed en zeer goed initiatief vergeleken met concurrerende websites!

 

- Thijs en Lara 23 September 2017

9

Wij zochten een alternatief voor cadeaus waar we niets aan hebben en gezien ons reislust leek dit een goede optie. En dat was het ook! Superleuk om zelf verschillende onderdelen van de reis samen te stellen en af te wachten wat je krijgt en van wie je dat krijgt. We hebben er alle vertrouwen in dat we door de reislijst op pluQ ook op onze reis zelf nog kunnen nagenieten van onze bruiloft.

- Rick & Eline 15 September 2017

8

Onze ervaring is eigenlijk niets dan goeds. De persoonlijke communicatie en de snelle afhandeling zoals het storten van het geld is erg plezierig. Wel vind ik het jammer dat de administratiekosten niet de transactiekosten omvatten, nu komen de donateurs daarvoor te staan

- Sander en Joella 08 September 2017

9

Voor ons huwelijk waren we opzoek naar een praktische en aansprekende manier om mensen bij te laten dragen aan onze huwelijksreis. De keuze voor de juiste website was voor ons op basis van uitstraling (moderne look-and-feel, aansprekend, inzichtelijk), gebruiksgemak (makkelijk geld kunnen overmaken met meest gebruikelijke systemen zoals iDeal, snel inzichtelijk wat er beschikbaar is en hoe je kunt overmaken, verschillende bedragen, zelf cadeautjes selecteren) en een zekere 'lichtheid' in de benadering van de gasten (we willen onze gasten totaal niet verplichten iets te geven en de website moest ook niet dat gevoel geven). Tips: - De interface van het toevoegen van cadeautjes + verplaatsen kon nog wat gemakkelijker, dit verschoof af en toe; - Het zou leuk zijn als gasten zelf cadeautjes toe kunnen voegen + bedrag (dat was het enige wat wij echt misten) 9/10

- Matthijs & Else 09 September 2017

9

Positief. Mooie weergave huwelijksreis en makkelijk in opzet en gebruik 9/10

- Nanda & Jochen 02 September 2017

8

Dit is nou een leuke manier om je gasten enerzijds een kijkje te geven in de huwelijksreis en anderzijds om wel geld te kunnen vragen wat anders bezwaarlijker voelt 8/10

- Tom en Karien 26 August 2017

10

Een erg simpele manier om je huwelijksreis cadeau te krijgen, terwijl het ook nog leuk is om te geven! 10/10

- Maurits & Juliette 22 July 2017

10

Wat een leuke manier om (trouw)cadeaus te presenteren. De cadeaupagina is gemakkelijk te personaliseren en cadeaus zijn simpel toe te voegen. Zet de link naar de cadeaupagina op jullie uitnodiging en ontvang alleen cadeaus die op jullie verlanglijstje staan ;-) Ook leuk dat je kunt zien wie aan welk cadeau heeft bijgedragen en dat de gasten een bericht achter kunnen laten. Zo kan je hen achteraf nog persoonlijk bedanken! 10/10

- anoniem 22 July 2017

10

De website is erg gebruiksvriendelijk en biedt een leuke manier om gasten de huwelijksreis een beetje mee te laten beleven. We hebben hierover veel enthousiaste reacties gehad en de meeste van onze gasten hebben via de website hun cadeau gegeven 10/10.

- anoniem 15 July 2017

9

Really nice for the guests, easy and fun for the newly weds and very user friendly to design. The best!! 9/10

- anonymous 15 July 2017

10

Wij hebben de pluQ website als een hele fijne website ervaren waarbij wij onze droom huwelijksreis hebben kunnen samenstellen! De website is gemakkelijk in gebruik en wij ontvingen alleen maar positieve reacties van onze vrienden en familie die het enorm leuk vonden om een ervaring of een deel van onze reis cadeau te geven! Doordat je zelf je fotos en tekst kan toevoegen word de reis veel tastbaarder en is het des te leuker voor vrienden en familie om iets te geven 10/10.

- anoniem 14 July 2017

9

Wij hebben goede ervaringen met pluQ, het leuke is dat je naast samengestelde reizen ook je eigen cadeaus en ideeën kwijt kunt op de site! Ook het snelle contact met Marion en Evelien is prettig om te ervaren! 9/10

- anoniem 14 July 2017

10

Hele toffe manier om een cadeaulijst voor je bruiloft te maken als alternatief voor "gewoon" geld vragen. Zelf vonden we het erg leuk, en ook van onze gasten hoorden we terug dat ze het leuk vonden om delen van onze reis te geven 10/10

- Anoniem 26 May 2017

9

Wij waren heel blij met een initiatief als pluQ. Het ziet er leuk uit, handig in het gebruik en toch een persoonlijke benadering via je eigen profielsite. Wij zouden het iedereen aanraden die gaan trouwen. Het enige wat nog uitgebreid mag worden is het aantal huwelijksreizen, voor Europa wordt bijvoorbeeld alleen Italië aangeboden 9/10.

- Anoniem 06 May 2017

10

Hele gebruiksvriendelijke site en ook leuk dat er aanbevelingen gedaan worden voor cadeau's. Als je hier geen gebruik van wilt maken verzin je zelf iets, alles is mogelijk, super leuk! Ook leuk dat je eigen achtergrondfoto's etc kan toevoegen, je maakt er echt een persoonlijke pagina van op die manier!   Het is echt heel erg leuk om dit als cadeau te krijgen van je gasten!!! 10/10
 

- Bruidspaar 21 April 2017

10

Het is erg leuk om pluQ.nl te gebruiken, het gaat erg gemakkelijk en het is al een feest om de pluQjes samen te stellen! Een kind kan de was doen, zo gemakkelijk en je raakt al helemaal in vakantiesferen. De communicatie met pluQ.nl gaat fijn en is persoonlijk. Wij raden het iedereen aan, want onze gasten vonden het ook erg leuk om te doen.10/10

- bruidspaar 31 December 2016

9

Wij zijn dik te vreden over de pluQ lijst! 9/10

- Caspar en Lotte 29 October 2016

8

Erg leuke manier om gasten een cadeau te vragen. De site kan nog wel wat meer mogelijkheden gebruiken om te beheren. Veel leuke reacties gehad van onze bruiloftsgasten dat ze het erg originieel vonden. Contact met pluQ is allemaal soepel verlopen.8/10

- Maarten en Tineke 28 October 2016

10

We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van pluQ.nl. Het is echt ontzettend leuk om de voortgang van de bijdragen te zien. Enorm makkelijk om de eigen pagina op te stellen en van genodigden hoorden we hoe gebruiksvriendelijk het geven van pluQjes was. Veel dank! 10/10

- Barteld en Frederieke 19 November 2016

10

Leuke manier om een cadeaulijst samen te stellen! We merkten dat mensen in onze omgeving het ook leuk vonden om via deze weg een cadeau te geven. Goede, prettige en professionele organisatie ook! 10/10

- bruidspaar 15 October 2016

9

Het is erg leuk om de voorpret van de huwelijksreis te kunnen delen met de gasten die het overigens ook erg leuk vonden om voor een concrete activiteit geld cadeau te doen (en een bon uit te kunnen printen). De site werkt goed, hoewel de mobiele versie nog wel een update-je kan gebruiken. Zeker een aanbeveling waard! Gewoon goed en strak geregeld tegen een duidelijk vooraf bekend tarief met persoonlijke service! 9/10

- Bruidspaar 17 September 2016

9

pluQ is ontzettend makkelijk te gebruiken voor zowel het bruidspaar als de gasten. Binnen vijf minuten hadden we onze custom site over onze reis naar Japan in de lucht en konden deze blijven aanpassen. Je wordt goed en proactief geholpen door het team als iets toch onduidelijk is. Veel van onze gasten vonden dat onze pagina er leuk uitzag en was blij met de verschillende opties die worden geboden met betrekking tot de giften. Ongeveer driekwart van onze gasten was niet Nederlands en kon de site toch met redelijk gemak gebruiken; een klein aantal had wat meer moeite. We raden daarom wel aan dat er een goede Engelse versie van het betaalsysteem online gaat in plaats van de korte instructie die nu online is. 9/10

- Valentina en Erik 03 September 2016

10

pluQ is gebruiksvriendelijk en wordt heel leuk gepresenteerd.10/10

- Anoniem 09 September 2016

10

Overzichtelijke site. In 30 minuten kan je volledig klaar zijn en is eerlijk in hoe betaald wordt.  40,- voor zo'n service is niet veel (versus x% van elk cadeau) 10/10

- bruidspaar, getrouwd op 01 September 2016

8

pluQ maakt het voor ons mogelijk om op een leuke manier een financiele bijdrage te vragen voor onze huwelijksreis. De website is erg gebruiksvriendelijk en ziet er ook nog eens heel tof uit!! 8/10

- Bruidspaar, getrouwd op 02 September 2016

10

Makkelijk en betrouwbaar. Prettige site. Reageren snel op vragen. 10/10

- Bruidspaar, getrouwd op 01 July 2016

9

Onze trouwwebsite was erg makkelijk aan te maken en in tegenstelling tot vergelijkbare sites geeft pluQ een heldere omschrijving van de werkwijze en de kosten. 9/10

- Antonella en Matthijs 22 July 2016

10

Onze ervaring is heel positief! Ik vind het heel leuk dat je de tegels op volgorde kan zetten en zo een route kan weergeven. De gasten hebben daardoor meteen een goed idee van de reis.  Ook hebben we van veel gasten hele leuke, positieve reacties gekregen. 10/10

- Hubrecht en Sanne getrouwd op 16 July 2016

10

We hebben erg veel leuke reacties op de website gekregen van onze gasten. Daarnaast kon de voorpret al beginnen door onze reis op pluQ te zetten. Het opzetten en het onderhouden van de site ging erg gemakkelijk. We vonden het vooral fijn dat gasten met iDEAL konden betalen en dat het ontvangen geld na onze mooie dag werd overgemaakt. 10/10

- Anoniem getrouwd op 01 July 2016

10

Overzichtelijk, vriendelijk, behulpzaam, alleen maar cadeaus waar je op zit te wachten zonder gedoe! 10/10

- Kiki en JV getrouwd op 11 June 2016

10

We hadden pluQ eerder bij een ander bruidspaar gezien en vonden het heel leuk om het cadeaugeld aan iets 'tastbaars' uit te geven. Daarnaast ziet de pagina er leuk uit en is het heel gebruiksvriendelijk om er cadeaus op te zetten. Wij hebben het dus zelf ook gebruikt en raden het iedereen aan! 10/10

- Marjolein en Matthijs getrouwd op 04 June 2016

10

Mooie site, makkelijk in gebruik, heel fijn dat betalen met Ideal mogelijk is! 10/10

- Anoniem getrouwd op 21 May 2016

9

pluQ maakt het eenvoudig om geld te vragen voor een bruiloft. Het is origineel en gasten hebben gelijk een goed idee voor de bestemming van hun geld.9/10

- Anoniem getrouwd op 18 April 2016

9

Leuk, origineel en makkelijk! 9/10

- Martijn en Simone getrouwd op 29 March 2016

10

Wij zijn super tevreden en hebben mega positieve reacties gekregen van onze gasten en al veel aanbevelingen gedaan! Super bedankt voor jullie mooie site ! 10/10

  

 

- Jan en Lynn getrouwd op 25 January 2016

10

De pluQ cadeaulijst was voor ons de ideale cadeaulijst! We wonen al jaren samen en hebben alles al. Om te voorkomen dat geld van gasten als cadeau zouden verdwijnen in de 'huishoud pot', dachten we dat het leuk zou zijn om ze specifiek een bijdrage te laten leveren aan onze huwelijksreis. Aanmelden was makkelijk, de kosten waren laag voor zowel het aanmelden als voor de gasten, wat wij erg belangrijk vonden. De service was van een hoog niveau. Vragen werden vrijwel direct beantwoord en anders toch zo snel mogelijk. De antwoorden waren duidelijk. Ook de lijst aanmaken ging soepel en snel. Aanpassen van de lijst was ook een makkie. Voor we het wisten hadden we onze cadeaulijst samengesteld en konden mensen vouchers kopen. Van wat we hebben gehoord van onze gasten, ging ook dat makkelijk en soepel. Wij hadden een duidelijk overzicht van wat we hadden ontvangen en gasten konden een mooie voucher uitprinten en aan ons geven. De gasten die hier gebruik van hebben gemaakt (helaas niet alle gasten...), vonden het een leuk idee om bij te dragen aan onze huwelijksreis. Wij hebben vervolgens via facebook alles wat we deden op de huwelijksreis waar iemand aan had bijgedragen, foto's van gemaakt en die persoon getagd met nogmaals een bedankje voor deze herinnering. De betreffende personen vonden dat geweldig, want nu werd hun gift 'echt'. Gasten die ons een envelop hadden gegeven met geld, gaven later aan dat ze ons achteraf ook een bijdrage aan de reis hadden willen geven maar dat ze hoopten dat we het geld ook nuttig hadden besteed. Zeker, we hebben het allemaal in onze huwelijksreis gestoken! Voor ons echt het ideale huwelijkscadeau want deze herinneringen neemt niemand ons nooit meer af! ​10/10

- Anoniem getrouwd op 14 August 2015

10

De mooie en gebruiksvriendelijke site van pluQ was makkelijk voor ons en onze gasten. We hebben veel positieve reacties ontvangen omdat gasten het prettig vinden om niet met lege handen aan te komen en ze het idee hebben dat ze een beetje mee op reis gaan. Het vooraf goed nadenken over je reis is al voorpret. We hebben een prachtig huwelijk gehad en gaan nog van een mooie reis genieten. Dank voor de goede service. 10/10

- Stefan en Margot getrouwd op 03 September 2015

9

Een geweldig concept! We hebben dit gebruikt voor onze bruiloft en we kregen heel veel leuke reacties. Alles makkelijk online te regelen en je zit op de bruiloft niet met contant geld. 9/10

- Bas en Bibi getrouwd op 19 September 2015

10

Wij wilden als huwelijkscadeau graag een bijdrage hebben voor onze huwelijksreis naar Tanzania. Geld vonden we heel erg saai, dus waren we op zoek naar iets wat het op een leuke en gemakkelijke manier mogelijk maakt voor gasten om ons geld te geven. Via via kwamen we uit op pluQ.nl en we waren meteen enthousiast. We konden zelf onze eigen pagina aanmaken waardoor het toch persoonlijk bleef. Dit werkte intuitief en we waren binnen een half uurtje klaar. Gasten konden ons bij verschillende onderdelen van de reis sponsoren en ook voor hen werkte dit allemaal gemakkelijk. Zo maakten we hen ook onderdeel van onze reis. Het resultaat mocht er zijn: wij ontvingen op onze trouwdag alle cadeau's van alle gasten! Super om allerlei leuke vouchers te ontvangen en bovendien het geld direct op je rekening te hebben:) In overleg met pluQ konden we de website nog een weekje open laten staan voor mensen die later nog geld hadden overmaakt. Kortom, een origineel en handig concept voor als je als bruidspaar het liefste geld krijgt op je bruiloft! 10/10

- Merel en Hakan getrouwd op 15 August 2015