Reviews

Bruidsparen geven ons gemiddeld een  9,3

Overzichtelijke en leuke website. Contact is goed en zeer goed initiatief vergeleken met concurrerende websites! 10/10

 

- Thijs en Lara 23 September 2017

Wij zochten een alternatief voor cadeaus waar we niets aan hebben en gezien ons reislust leek dit een goede optie. En dat was het ook! Superleuk om zelf verschillende onderdelen van de reis samen te stellen en af te wachten wat je krijgt en van wie je dat krijgt. We hebben er alle vertrouwen in dat we door de reislijst op pluQ ook op onze reis zelf nog kunnen nagenieten van onze bruiloft. 9/10

- Rick & Eline 15 September 2017

Onze ervaring is eigenlijk niets dan goeds. De persoonlijke communicatie en de snelle afhandeling zoals het storten van het geld is erg plezierig. Wel vind ik het jammer dat de administratiekosten niet de transactiekosten omvatten, nu komen de donateurs daarvoor te staan 8/10

- Sander en Joella 08 September 2017

Voor ons huwelijk waren we opzoek naar een praktische en aansprekende manier om mensen bij te laten dragen aan onze huwelijksreis. De keuze voor de juiste website was voor ons op basis van uitstraling (moderne look-and-feel, aansprekend, inzichtelijk), gebruiksgemak (makkelijk geld kunnen overmaken met meest gebruikelijke systemen zoals iDeal, snel inzichtelijk wat er beschikbaar is en hoe je kunt overmaken, verschillende bedragen, zelf cadeautjes selecteren) en een zekere 'lichtheid' in de benadering van de gasten (we willen onze gasten totaal niet verplichten iets te geven en de website moest ook niet dat gevoel geven). Tips: - De interface van het toevoegen van cadeautjes + verplaatsen kon nog wat gemakkelijker, dit verschoof af en toe; - Het zou leuk zijn als gasten zelf cadeautjes toe kunnen voegen + bedrag (dat was het enige wat wij echt misten) 9/10

- Matthijs & Else 09 September 2017

Positief. Mooie weergave huwelijksreis en makkelijk in opzet en gebruik 9/10

- Nanda & Jochen 02 September 2017

Dit is nou een leuke manier om je gasten enerzijds een kijkje te geven in de huwelijksreis en anderzijds om wel geld te kunnen vragen wat anders bezwaarlijker voelt 8/10

- Tom en Karien 26 August 2017

Een erg simpele manier om je huwelijksreis cadeau te krijgen, terwijl het ook nog leuk is om te geven! 10/10

- Maurits & Juliette 22 July 2017

Wat een leuke manier om (trouw)cadeaus te presenteren. De cadeaupagina is gemakkelijk te personaliseren en cadeaus zijn simpel toe te voegen. Zet de link naar de cadeaupagina op jullie uitnodiging en ontvang alleen cadeaus die op jullie verlanglijstje staan ;-) Ook leuk dat je kunt zien wie aan welk cadeau heeft bijgedragen en dat de gasten een bericht achter kunnen laten. Zo kan je hen achteraf nog persoonlijk bedanken! 10/10

- anoniem 22 July 2017

De website is erg gebruiksvriendelijk en biedt een leuke manier om gasten de huwelijksreis een beetje mee te laten beleven. We hebben hierover veel enthousiaste reacties gehad en de meeste van onze gasten hebben via de website hun cadeau gegeven 10/10.

- anoniem 15 July 2017

Erg leuk voor je gasten, erg makkelijk voor het bruidspaar en erg simpel in te stellen. Kortom top! 9/10

- anoniem 15 July 2017

Wij hebben de pluQ website als een hele fijne website ervaren waarbij wij onze droom huwelijksreis hebben kunnen samenstellen! De website is gemakkelijk in gebruik en wij ontvingen alleen maar positieve reacties van onze vrienden en familie die het enorm leuk vonden om een ervaring of een deel van onze reis cadeau te geven! Doordat je zelf je fotos en tekst kan toevoegen word de reis veel tastbaarder en is het des te leuker voor vrienden en familie om iets te geven 10/10.

- anoniem 14 July 2017

Wij hebben goede ervaringen met pluQ, het leuke is dat je naast samengestelde reizen ook je eigen cadeaus en ideeën kwijt kunt op de site! Ook het snelle contact met Marion en Evelien is prettig om te ervaren! 9/10

- anoniem 14 July 2017

Hele toffe manier om een cadeaulijst voor je bruiloft te maken als alternatief voor "gewoon" geld vragen. Zelf vonden we het erg leuk, en ook van onze gasten hoorden we terug dat ze het leuk vonden om delen van onze reis te geven.

- Anoniem 26 May 2017

Wij waren heel blij met een initiatief als pluQ. Het ziet er leuk uit, handig in het gebruik en toch een persoonlijke benadering via je eigen profielsite. Wij zouden het iedereen aanraden die gaan trouwen. Het enige wat nog uitgebreid mag worden is het aantal huwelijksreizen, voor Europa wordt bijvoorbeeld alleen Italië aangeboden.

- Anoniem 06 May 2017

Hele gebruiksvriendelijke site en ook leuk dat er aanbevelingen gedaan worden voor cadeau's. Als je hier geen gebruik van wilt maken verzin je zelf iets, alles is mogelijk, super leuk! Ook leuk dat je eigen achtergrondfoto's etc kan toevoegen, je maakt er echt een persoonlijke pagina van op die manier!   Het is echt heel erg leuk om dit als cadeau te krijgen van je gasten!!!
 

- Bruidspaar 21 April 2017

Het is erg leuk om pluQ.nl te gebruiken, het gaat erg gemakkelijk en het is al een feest om de pluQjes samen te stellen! Een kind kan de was doen, zo gemakkelijk en je raakt al helemaal in vakantiesferen. De communicatie met pluQ.nl gaat fijn en is persoonlijk. Wij raden het iedereen aan, want onze gasten vonden het ook erg leuk om te doen.

- bruidspaar 31 December 2016

Wij zijn dik te vreden over de pluQ lijst!

- Caspar en Lotte 29 October 2016

Erg leuke manier om gasten een cadeau te vragen. De site kan nog wel wat meer mogelijkheden gebruiken om te beheren. Veel leuke reacties gehad van onze bruiloftsgasten dat ze het erg originieel vonden. Contact met pluQ is allemaal soepel verlopen.

- Maarten en Tineke 28 October 2016

We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van pluQ.nl. Het is echt ontzettend leuk om de voortgang van de bijdragen te zien. Enorm makkelijk om de eigen pagina op te stellen en van genodigden hoorden we hoe gebruiksvriendelijk het geven van pluQjes was. Veel dank!

- Barteld en Frederieke 19 November 2016

Leuke manier om een cadeaulijst samen te stellen! We merkten dat mensen in onze omgeving het ook leuk vonden om via deze weg een cadeau te geven. Goede, prettige en professionele organisatie ook!

- bruidspaar 15 October 2016

Het is erg leuk om de voorpret van de huwelijksreis te kunnen delen met de gasten die het overigens ook erg leuk vonden om voor een concrete activiteit geld cadeau te doen (en een bon uit te kunnen printen). De site werkt goed, hoewel de mobiele versie nog wel een update-je kan gebruiken. Zeker een aanbeveling waard! Gewoon goed en strak geregeld tegen een duidelijk vooraf bekend tarief met persoonlijke service! 

- Bruidspaar 17 September 2016

pluQ is ontzettend makkelijk te gebruiken voor zowel het bruidspaar als de gasten. Binnen vijf minuten hadden we onze custom site over onze reis naar Japan in de lucht en konden deze blijven aanpassen. Je wordt goed en proactief geholpen door het team als iets toch onduidelijk is. Veel van onze gasten vonden dat onze pagina er leuk uitzag en was blij met de verschillende opties die worden geboden met betrekking tot de giften. Ongeveer driekwart van onze gasten was niet Nederlands en kon de site toch met redelijk gemak gebruiken; een klein aantal had wat meer moeite. We raden daarom wel aan dat er een goede Engelse versie van het betaalsysteem online gaat in plaats van de korte instructie die nu online is.

- Valentina en Erik 03 September 2016

pluQ is gebruiksvriendelijk en wordt heel leuk gepresenteerd.

- Anoniem 09 September 2016

Overzichtelijke site. In 30 minuten kan je volledig klaar zijn en is eerlijk in hoe betaald wordt.  40,- voor zo'n service is niet veel (versus x% van elk cadeau)

- bruidspaar, getrouwd op 01 September 2016

pluQ maakt het voor ons mogelijk om op een leuke manier een financiele bijdrage te vragen voor onze huwelijksreis. De website is erg gebruiksvriendelijk en ziet er ook nog eens heel tof uit!!

- Bruidspaar, getrouwd op 02 September 2016

Makkelijk en betrouwbaar. Prettige site. Reageren snel op vragen.

- Bruidspaar, getrouwd op 01 July 2016

Onze trouwwebsite was erg makkelijk aan te maken en in tegenstelling tot vergelijkbare sites geeft pluQ een heldere omschrijving van de werkwijze en de kosten.

- Antonella en Matthijs 22 July 2016

Onze ervaring is heel positief! Ik vind het heel leuk dat je de tegels op volgorde kan zetten en zo een route kan weergeven. De gasten hebben daardoor meteen een goed idee van de reis.  Ook hebben we van veel gasten hele leuke, positieve reacties gekregen. 

- Hubrecht en Sanne getrouwd op 16 July 2016

We hebben erg veel leuke reacties op de website gekregen van onze gasten. Daarnaast kon de voorpret al beginnen door onze reis op pluQ te zetten. Het opzetten en het onderhouden van de site ging erg gemakkelijk. We vonden het vooral fijn dat gasten met iDEAL konden betalen en dat het ontvangen geld na onze mooie dag werd overgemaakt.

- Anoniem getrouwd op 01 July 2016

Overzichtelijk, vriendelijk, behulpzaam, alleen maar cadeaus waar je op zit te wachten zonder gedoe!

- Kiki en JV getrouwd op 11 June 2016

We hadden pluQ eerder bij een ander bruidspaar gezien en vonden het heel leuk om het cadeaugeld aan iets 'tastbaars' uit te geven. Daarnaast ziet de pagina er leuk uit en is het heel gebruiksvriendelijk om er cadeaus op te zetten. Wij hebben het dus zelf ook gebruikt en raden het iedereen aan!

- Marjolein en Matthijs getrouwd op 04 June 2016

Mooie site, makkelijk in gebruik, heel fijn dat betalen met Ideal mogelijk is!

- Anoniem getrouwd op 21 May 2016

pluQ maakt het eenvoudig om geld te vragen voor een bruiloft. Het is origineel en gasten hebben gelijk een goed idee voor de bestemming van hun geld.

- Anoniem getrouwd op 18 April 2016

Leuk, origineel en makkelijk!

- Martijn en Simone getrouwd op 29 March 2016

Wij zijn super tevreden en hebben mega positieve reacties gekregen van onze gasten en al veel aanbevelingen gedaan! Super bedankt voor jullie mooie site !

  

 

- Jan en Lynn getrouwd op 25 January 2016

De pluQ cadeaulijst was voor ons de ideale cadeaulijst! We wonen al jaren samen en hebben alles al. Om te voorkomen dat geld van gasten als cadeau zouden verdwijnen in de 'huishoud pot', dachten we dat het leuk zou zijn om ze specifiek een bijdrage te laten leveren aan onze huwelijksreis. Aanmelden was makkelijk, de kosten waren laag voor zowel het aanmelden als voor de gasten, wat wij erg belangrijk vonden. De service was van een hoog niveau. Vragen werden vrijwel direct beantwoord en anders toch zo snel mogelijk. De antwoorden waren duidelijk. Ook de lijst aanmaken ging soepel en snel. Aanpassen van de lijst was ook een makkie. Voor we het wisten hadden we onze cadeaulijst samengesteld en konden mensen vouchers kopen. Van wat we hebben gehoord van onze gasten, ging ook dat makkelijk en soepel. Wij hadden een duidelijk overzicht van wat we hadden ontvangen en gasten konden een mooie voucher uitprinten en aan ons geven. De gasten die hier gebruik van hebben gemaakt (helaas niet alle gasten...), vonden het een leuk idee om bij te dragen aan onze huwelijksreis. Wij hebben vervolgens via facebook alles wat we deden op de huwelijksreis waar iemand aan had bijgedragen, foto's van gemaakt en die persoon getagd met nogmaals een bedankje voor deze herinnering. De betreffende personen vonden dat geweldig, want nu werd hun gift 'echt'. Gasten die ons een envelop hadden gegeven met geld, gaven later aan dat ze ons achteraf ook een bijdrage aan de reis hadden willen geven maar dat ze hoopten dat we het geld ook nuttig hadden besteed. Zeker, we hebben het allemaal in onze huwelijksreis gestoken! Voor ons echt het ideale huwelijkscadeau want deze herinneringen neemt niemand ons nooit meer af! ​

- Anoniem getrouwd op 14 August 2015

De mooie en gebruiksvriendelijke site van pluQ was makkelijk voor ons en onze gasten. We hebben veel positieve reacties ontvangen omdat gasten het prettig vinden om niet met lege handen aan te komen en ze het idee hebben dat ze een beetje mee op reis gaan. Het vooraf goed nadenken over je reis is al voorpret. We hebben een prachtig huwelijk gehad en gaan nog van een mooie reis genieten. Dank voor de goede service.

- Stefan en Margot getrouwd op 03 September 2015

Een geweldig concept! We hebben dit gebruikt voor onze bruiloft en we kregen heel veel leuke reacties. Alles makkelijk online te regelen en je zit op de bruiloft niet met contant geld. 

- Bas en Bibi getrouwd op 19 September 2015

Wij wilden als huwelijkscadeau graag een bijdrage hebben voor onze huwelijksreis naar Tanzania. Geld vonden we heel erg saai, dus waren we op zoek naar iets wat het op een leuke en gemakkelijke manier mogelijk maakt voor gasten om ons geld te geven. Via via kwamen we uit op pluQ.nl en we waren meteen enthousiast. We konden zelf onze eigen pagina aanmaken waardoor het toch persoonlijk bleef. Dit werkte intuitief en we waren binnen een half uurtje klaar. Gasten konden ons bij verschillende onderdelen van de reis sponsoren en ook voor hen werkte dit allemaal gemakkelijk. Zo maakten we hen ook onderdeel van onze reis. Het resultaat mocht er zijn: wij ontvingen op onze trouwdag alle cadeau's van alle gasten! Super om allerlei leuke vouchers te ontvangen en bovendien het geld direct op je rekening te hebben:) In overleg met pluQ konden we de website nog een weekje open laten staan voor mensen die later nog geld hadden overmaakt. Kortom, een origineel en handig concept voor als je als bruidspaar het liefste geld krijgt op je bruiloft!

- Merel en Hakan getrouwd op 15 August 2015